Over ons


Een familiebedrijf dat investeert in mensen

Bij Vos Vastgoed Beleggingen investeren we in commercieel vastgoed. Maar meer nog investeren we in de persoonlijke wensen van zakelijke huurders. Wij zijn altijd op zoek naar eigentijds, hoogwaardig en aansprekend onroerend goed waarin onze huurders succesvol en toekomstgericht kunnen ondernemen.

We zijn een familiebedrijf, gestart in 1933. Oorspronkelijk gevestigd in Emmen hielden we ons de eerste decennia hoofdzakelijk bezig met woningmakelaardij en assurantiën. Begin jaren zeventig breidde de tweede generatie Vos de activiteiten uit met bedrijfsmakelaardij taxaties en projectontwikkeling. Vanaf eind jaren negentig concentreert de derde generatie zich vanuit Apeldoorn op het investeren ín en de verhuur ván commercieel vastgoed. Onder de groepsnaam Vos Vastgoed Beleggingen is de laatste 30 jaar een kwalitatief hoogwaardige vastgoedportefeuille opgebouwd in Nederland en Duitsland.

Op dit moment bestaat de directie uit dhr. K.R. Vos en drs. A.E.E. Vos. De interne ondersteuning wordt verzorgd door de office manager mevrouw A. Boessenkool. Het technische en administratieve beheer van panden wordt in Nederland verricht door Vastestate uit Rotterdam en in Duitsland door door Apleona/HSG uit Keulen.


Mensen


ccc

Drs. A.E.E. (Ennes) Vos

Algemeen directeur

K.R. (Kees) Vos

Directeur

Andrea Boessenkool

Office Manager